De warme zomerkorting!

Overstappers  profiteren  van korting: 1ste drie maanden 50% korting op de bureaukosten! u betaalt  3 maanden  dus slechts € 13,75 p/m i.p.v. €27,50!

► Over DOT! → Welkom!

bi2Graag wil ik mij voorstellen, mijn naam is Bianca Keijser, 42 jaar oud en ben de eigenaar van DOT Gastouderbureau. DOT is midden 2016 geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Het is echter niet de eerste keer dat ik mij bezig houd in de kinderopvang. Sinds 2002 ben ik werkzaam in de kinderdagopvang en buitenschoolse opvang.  Hierdoor heb ik al een ruime ervaring met het werken met kinderen van  verschillende leeftijden. Thuis heb ik een drukke boel met vier kinderen en doe hier natuurlijk ook de nodige ervaring op!

Mijn partner Patrick Hom is ook werkzaam bij het gastouderbureau. Op woensdag en vrijdag staat hij u graag te woord.

1520dezedotWerkwijze
Het runnen van een gastouderbureau en kinderdagverblijf hoort ook bij mijn ervaring, hierdoor kan ik u als vraagouder of gastouder uitstekend begeleiden bij de registratie. Ook wanneer u nog geen gastouder bent, kan ik u helpen met onder andere een geschikte opleiding uit te zoeken, en een EHBO diploma te behalen.
Bij de gastouder horen de kinderen zich thuis en veilig te voelen, hier zorgt DOT graag samen voor met de gastouder. Niet te vergeten de ouders, zij moeten zich ook fijn en vertrouwd voelen met de gastouder.
Samen met DOT gastouderbureau wordt gastouderopvang gezellig, professioneel, veilig en betaalbaar.

Streven
DOT Gastouderbureau wil  het beste en goedkoopste gastouderbureau van Nederland zijn en blijven!
Wij streven ernaar voor u een TOP gastouderbureau te zijn!

 

 

Wat heeft DOT Gastouderbureau u te bieden?

 • Zorgen voor een verantwoorde kinderopvang, o.m. per gastouder beoordeling van de samenstelling van de groep, de ruimte, leeftijd van de kinderen, eventueel extra zorg die kinderen nodig hebben.
 • Beoordeling van deskundigheid en ervaring van de gastouder
 •  Controle van VOG en continue screening hiervan.
 • Het voeren van een Pedagogisch beleid
 • Risico inventarisatie (veiligheid en gezondheid)
 • Minimaal 16 uur per koppeling te besteden aan begeleiding en bemiddeling per gastouder.
 • Minimaal 2 huisbezoeken per jaar op de opvanglocatie.
 • Het voeren van de kassiersfunctie
 • Een gestroomlijnde online administratie verzekert de gastouder van een snelle uitbetaling
 • Bemiddeling bij problemen
 • Registratie gastouders in het landelijk register kinderopvang
 • PR voor gastouders door vermelding op de website
 • Kosteloos inschrijven voor ouder en gastouder
 • Uitgebreid cursus aanbod voor de gastouder

Bij DOT is  het bureautarief van €27,50 p/m  (€37.50 bij opvang aan huis) voldoende om u bovenstaande diensten te leveren en wij heten u hartelijk welkom bij DOT Gastouderbureau!
Als u het Overstapformulier invult krijgt u nog een extra overstapkorting en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Ik wil u graag welkom heten bij DOT Gastouderbureau en hoop u binnenkort te ontmoeten voor een kennismakingsgesprek!

 DOT werkt landelijk, ook voor u!
Graag tot ziens bij DOT gastouderbureau!

► Gastouder worden → DOT helpt je vakkundig!

bigstock-cute-little-girl-on-the-kids-p-47474398-e1409850035572GASTOUDER INFORMATIE

→ Bij DOT Gastouderbureau ben je niet alleen gastouder, maar ook mede-opvoeder, collega en deel van een gezellig team. Graag willen wij je welkom heten bij ons!

DOT Gastouderbureau kan je helpen met het creëren van een veilige, gezellige en uitdagende opvanglocatie of het bij jou thuis is of bij de ouders thuis. Ook helpen we je graag mee met jezelf te blijven ontplooien door cursussen aan te bieden. Niet alleen leer je van deze cursussen, maar blijf je scherp en up to date met de ontwikkelingen en trends in de kinderopvang. Tevens is het altijd erg gezellig om met andere gastouders of pedagogisch medewerkers in contact te komen en alle fijne kneepjes van het vak uit te wisselen!

Young mother and her toddler girl playing together with finger toys

→ Gekwalificeerde gastouders, schrijf  je dus  (met LRK nummer)  gratis bij in DOT met het Inschrijfformulier Gastouder !

→ Ben je op dus zoek naar een verzorgende, afwisselende en flexibele baan als gastouder, maar ben je nog niet gekwalificeerd? Of pas je al op bij een gezin en wil je starten als officiële gastouder, schrijf je dan ook in  met  het Inschrijfformulier Gastouder !
We kunnen dan samen bepalen wat voor jou de snelste weg is om een gekwalificeerde gastouder te worden!

DOT is altijd op zoek naar goede gastouders, of helpt je daarbij het te worden!