► Over DOT! → Introductie!

bi2Welkom, graag wil ik mij voorstellen, mijn naam is Bianca Keijser, 42 jaar oud en ben de eigenaar van DOT Gastouderbureau. DOT is midden 2016 geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Het is echter niet de eerste keer dat ik mij bezig houd in de kinderopvang. Sinds 2002 ben ik werkzaam in de kinderdagopvang en buitenschoolse opvang.  Hierdoor heb ik al een ruime ervaring met het werken met kinderen van  verschillende leeftijden. Thuis heb ik een drukke boel met vier kinderen en doe hier natuurlijk ook de nodige ervaring op!

Mijn partner Patrick Hom is ook werkzaam bij het gastouderbureau. Op woensdag en vrijdag staat hij u graag te woord.

1520dezedotWerkwijze
Het runnen van een gastouderbureau en kinderdagverblijf hoort ook bij mijn ervaring, hierdoor kan ik u als vraagouder of gastouder uitstekend begeleiden bij de registratie. Ook wanneer u nog geen gastouder bent, kan ik u helpen met onder andere een geschikte opleiding uit te zoeken, en een EHBO diploma te behalen.
Bij de gastouder horen de kinderen zich thuis en veilig te voelen, hier zorgt DOT graag samen voor met de gastouder. Niet te vergeten de ouders, zij moeten zich ook fijn en vertrouwd voelen met de gastouder.
Samen met DOT gastouderbureau wordt gastouderopvang gezellig, professioneel, veilig en betaalbaar.

Streven
DOT Gastouderbureau wil  het beste en goedkoopste gastouderbureau van Nederland zijn en blijven!
Wij streven ernaar voor u een TOP gastouderbureau te zijn!

 

 

→ Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen over dit onderwerp? U kunt altijd contact met mij opnemen, telefonisch,  per email of via het contactformulier.

 

→ Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen over dit onderwerp? U kunt altijd contact met mij opnemen, telefonisch,   per email of via het contactformulier.