→ Gastouder worden → DOT helpt je vakkundig!

OpvangBij DOT Gastouderbureau ben je niet alleen gastouder, maar ook mede-opvoeder, collega en deel van een gezellig team. Graag willen wij je welkom heten bij ons!

Scherp en Up to Date
DOT Gastouderbureau kan je helpen met het creëren van een veilige, gezellige en uitdagende opvanglocatie of het bij jou thuis is of bij de ouders thuis. Ook helpen we je graag mee met jezelf te blijven ontplooien door cursussen aan te bieden. Niet alleen leer je van deze cursussen, maar blijf je scherp en up to date met de ontwikkelingen en trends in de kinderopvang. Tevens is het altijd erg gezellig om met andere gastouders of pedagogisch medewerkers in contact te komen en alle fijne kneepjes van het vak uit te wisselen!

Gezellig vingerverven

Inschrijven dus!
Gekwalificeerde gastouders, schrijf  je nu (met LRK nummer)  gratis bij in DOT met het Inschrijfformulier Gastouder !

Ben je op zoek naar een verzorgende, afwisselende en flexibele baan als gastouder, maar ben je nog niet gekwalificeerd? Of pas je al op bij een gezin en wil je starten als officiële gastouder, schrijf je dan ook in  met  het Inschrijfformulier Gastouder !
We kunnen dan samen bepalen wat voor jou de snelste weg is om een gekwalificeerde gastouder te worden!

DOT is altijd op zoek naar goede gastouders, of helpt je daarbij het te worden!

 « Over DOTGastouder inschrijfformulierWettelijke voorwaarden »

→ OPLEIDINGSEISEN

OPLEIDINGSEISEN
Als gastouder moet je aan bepaalde eisen voldoen, dit is voor jezelf en voor de kinderen zeer belangrijk. Hierdoor waarborg je de veiligheid en kun je op een verantwoorde manier opvang aanbieden.

Lees verder...

 

KINDER EHBO

Nog een belangrijke eis is een diploma of certificaat voor kinder EHBO. DOT Gastouderbureau heeft een vaste aanbieder voor ‘EHBO voor kinderen’.

Lees verder...

VERKLARING OMTRENT HET GEDRAG

Een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is nog een vereiste wanneer je geregistreerd gastouder wilt worden.

Lees verder...

LANDELIJK REGISTRATIE NUMMER

Voordat je aan de slag kan als gastouder moet je geregistreerd worden als gastouder bij de Gemeente.
.

Lees verder...

INSPECTIE GGD

Voordat je aan de slag kan als gastouder moet je goedgekeurd worden door de GGD

Lees verder...

AAN DE SLAG!

1520dezedotNaast al het moeten en de nodige controles door de GGD én DOT Gastouderbureau, is het natuurlijk ontzettend leuk en uitdagend om als gastouder aan de slag te gaan. Het werk geeft heel veel voldoening. De ouders zijn erg blij met een betrouwbare gastouder waar ze hun kind(eren) vol vertrouwen achterlaten.

Een volledige lijst van alle eisen en regels omtrent het gastouderschap kun je aanvragen via info@DOTgastouderbureau.nl of met het contactformulier.

Heeft u nog vragen?

  Heeft u nog vragen over dit onderwerp? U kunt altijd contact met mij opnemen, telefonisch,  per email of via het contactformulier.