Waarom u zou u zich u zich in bij DOT gastouderbureau inschrijven?

DOT Gastouderbureau is een professioneel en landelijk opererend gastouderbureau dat staat voor snelle, betaalbare en flexibele kinderopvang. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en werken samen met betrokken en goed opgeleide gastouders. Wij leveren onze diensten tegen een scherp maandelijks tarief van €21,50.
DOT Gastouderbureau staat voor kwaliteit, snelheid, en goede service.
Voor uw kinderen zorgen wij voor een veilige, uitdagende en stimulerende opvang, een gastouder waar u 100% tevreden mee bent en uiteraard een fantastische communicatie tussen u en DOT!
U zult merken dat gedurende uw inschrijving bij DOT Gastouderbureau, en veel contact is. Niet alleen tussen u en uw gastouder, maar ook met het gastouderbureau. Er zullen veel contact momenten zijn, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse evaluaties, wanneer er zal worden besproken hoe de opvang verloopt, of er wellicht knelpunten zijn. Het kan ook zo zijn dat de opvang goed verloopt, ook dit is fijn om te horen en dit zal allemaal besproken worden tijdens de evaluatie.
->U wilt zich bij DOT gastouderbureau inschrijven als ouder

Als gastouder bij DOT Gastouderbureau ben je niet alleen gastouder, maar ook mede-opvoeder, collega en deel van een gezellig team. Graag willen wij je welkom heten bij ons!
DOT Gastouderbureau kan je helpen met het creëren van een veilige, gezellige en uitdagende opvanglocatie of het bij jou thuis is of bij de ouders thuis. Ook helpen we je graag mee met jezelf te blijven ontplooien door cursussen aan te bieden. Niet alleen leer je van deze cursussen, maar blijf je scherp en up to date met de ontwikkelingen en trends in de kinderopvang. Tevens is het altijd erg gezellig om met andere gastouders of pedagogisch medewerkers in contact te komen en alle fijne kneepjes van het vak uit te wisselen!
->U wilt zich bij DOT gastouderbureau  inschrijven als gastouder

Tot ziens bij DOT gastouderbureau!